روانشناس خوبزوج درمانی
نشانه های بی علاقگی زن به شوهر
نشانه های بی علاقگی زن به شوهر
تیر ۱۹, ۱۳۹۹
خیانت
خیانت
مرداد ۱, ۱۳۹۹

6 مهارت کنترل خشم در زوجین

6 مهارت کنترل خشم در زوجین

زمانی که شما یک رابطه عاشقانه را به وجود می‌آورید، این روند را با شخصیت‌ منحصر به فردی انجام می‌دهید.
امکان دارد طبق روابط قبلی، شما ایده‌هایی در مورد پاسخگویی به نیازهای یک فرد، خواسته‌ها و انتظارات او در خود ایجاد کرده باشید.
هنگام ایجاد این رابطه، شما ممکن است به این مورد نیز توجه داشته باشید که عادت‌های خوبی هم دارید. مثلا شما هنگام عصبانیت، در خواست نیازها، خواسته ها و انتظارات خود مدیریت دارید یا خیر.
پس جای تعجب ندارد که حتی دوست داشتنی‌ترین و بی نقص‌ترین روابط در بعضی مواقع شامل درگیری و عصبانیت می‌شود. این مورد وقتی به چالش کشیده میشود که یک یا هر دو فرد درون رابطه مستعد عصبانیت هستند.

درگیری‌های گاه و بیگاه بین زوجین متداول است، برای مثال هنگامی که آن‌ها عصبانی هستند و با هم دچار مشاجره لفظی شده‌اند، می‌توانند تأثیر منفی بر سلامت روحی، جسمی و خانوادگی یک خانواده بگذارند.
چنین تأثیراتی زمانی پدید می‌آید که یک یا هر دو شریک مستعد عصبانیت باشند.
عصبانیت مخرب در یک رابطه می‌تواند منجر به افزایش نارضایتی، اندوه و احساس انزوا، سوء استفاده و طلاق شود.

روش‌های زیر رویکرد روشنی برای مقابله با مدیریت خشم به شما ارائه می‌دهد.

  1. تمرین عصبانیت سالم
    عصبانیت سالم، پایه‌ای برای مدیریت سازنده مشاجرات در روابط شما است. حتی اگر فقط یکی از افراد درون رابطه با عصبانیت سریع واکنش نشان دهد، یادگیری دستورالعمل های کنترل خشم شریک زندگیتان به نفع شماست.
    خشم یک واکنش در برابر احساس تهدید است و ارتباط مؤثر به سطح خاصی به تجربه نیاز دارد. این شامل یادگیری مهارت‌های خاص در مورد ارتباط است که این مهرت ها عبارتند از:
    • مهارت‌های گوش دادن
    • اشتراک در مذاکره و مهارت‌های حل مسئله
    • تمرکز روی رفتارهای خاص به جای اظهار درباره شریک زندگیتان
  2. زمانی در مورد اختلافات خود بحث کنید که در شرایط، به اندازه کافی آرام هستید و وقتی توافق کنید که بحث متوقف شده است.
  3. با قبول کردن یک موضوع یا عبارت نشان دهد که هر یک از شما باید بحث بعدی را متوقف کند. سعی کنید با یک کلمه یا عبارت موافق باشید که هر یک از شما بتواند بلافاصله جلوی بحث را بگیرد.
  4. در حالت ایده آل، تلاش کنید فعالیت‌هایی را که پیش از درگیری و مشاجره برنامه ریزی کرده‌اید، را انجام دهید و شاید ممکن است در اینجور مواقع به تنهایی احتیاج داشته باشید. برخی از زوجین می‌توانند با خیال راحت در یک فعالیت شرکت کنند، شاید یک فیلم را تماشا کنند یا برای شام بیرون بروند، و به یک باره تصمیم گرفتند بحث خود را کنار بگذارند. در مقابل آن، ممکن است شما یا شریک زندگی‌تان به تنهایی احتیاج داشته باشید. اگر به این صورت باشد، توصیه میشود که به جای ترک خانه، به اتاق دیگری بروید. ترک خانه در آن لحظه ممکن است اضطراب بیشتری برای شریک زندگیتان بوجود بیاورد.
  5. اگر تصمیم بگیرید بحث را بدون آتش بس متوقف کنید، ممکن است وقتی هر دو به اندازه کافی آرام شده‌اید، آن بحث را مجددا از سر بگیرید. هر دو طرف برای حل مسئله باید تعهد دهند.
  6. در اتاق خواب خود بحث نکنید. از مشاجره کردن در اتاق خواب خودداری کنید – زیرا این امر می‌تواند باعث افزایش تنش شدید، عصبانیت در خواب یا صمیمیت جسمی شود. زمانی که خسته هستید، ذهن احساسی شما تقریباً همیشه واکنش نشان می‌دهد.